Haz

KARATAY VAİZİ FATİH ÖZ HOCAMIZ TARAFINDAN İSRAF KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE DİNİ KONUDA BİLGİLENDİRME YAPILMIŞTIR.

May

OKULUMUZUN TAŞIMA MERKEZİ OLMASI NEDENİYLE ÇEVRE MAHALLELERDEKİ OKULLARDA TANITIM FAALİYETİMİZ YAPILMIŞTIR.BUNUN YANINDA OKUL TANITIM FİLMİ ÇEKİLMİŞ OLUP WEB SAYFASI SOSYAL MEDYA VE OKUL İÇİ LED TV SUNUMLAR YAPILMIŞTIR.

May

YENİCEOBA CUMGHURİYET İLOKULU VE İMAM HATİP ORTAOKULU ARASINDA SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVALARI DÜZENLENDİR.OKULUMUZ ŞAMPİYONU 7-D  İLKOKUL ŞAMPİYONU 4-A  OLMUŞTUR.AYRICA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENMİŞ OLUP MUSTAFA TAŞÇI 1. OLMUŞTUR.ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYA VE KUPALARI VERİLMİŞTİR.

May

ÖĞRENCİLERİMİZ RAMAZAN AYI NEDENİYLE HATİM PROĞRAMLARI DÜZENLEDİLER.BUNUN YANINDA CUMA GÜNLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ CUMA VAAZI VE ÖĞRENCİLERİMİZ EZAN KAMET FAALİYETLERİNİ YERİNE GETİRMEKTELER.

May

Selçuklu Belediyesinden Çevre Düzenlememize Basketbol potaları,futbol kaleleri,Voleybol direk ve fileleri,Oturma Bankları,Kamelya ve Duvar üstü ferforje  desteğinde bulunmuşlardır.Sayın Uğur İbrahim ALTAY bey´e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

May

MESCİDİMİZİN RAHLELERİ TAKVİYE DİLEREK MESCİDİMİZİN EKSİKLİKLERİ GİDERİLDİ.

Nis

Türkçe öğretmenlerimiz tarafından okul temsilcisi Hümeyra Kılıç´ın önderliğinde münazara gerçekleştirildi.Münazara sonucunda öğrencilerimizin Münaza konusunu çekişmeli olarak sürdürmüş olup Eğitimde teknoloji faydalı konusunu savunan grubumuz kazanmıştır.