Kas

OKUL YÖNETİCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLER ARASINDA GRUP İŞBİRLİĞİNİN ARTIRILMASI AMACIYLA OKUL MÜDÜRÜMÜZ TARAFINDAN GRUP DİNAMĞİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞOLUP ETKİNLİK SONUCU ÖĞRETMENLER TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.

Kas

öğrencilerimizin sınav analizleri öğretmenlerimiz tarafından yapılmakta öğrencilerimizin başarı durumları velilerimize mesaj yoluyla bildirilmektedir.

Kas

Öğretmenlerimizle Kulüp Toplantıları yapılmış olup aylık faaliyet yapılması ve tüm öğrencilerin kulüp faaliyetlerine aktif katılımınınn sağlanması konusunda karar alınmıştır.

Kas

Öğrencilerimizin ve Velilerimizin katılımıyla düzenlemiş olduğumuz Mevlid-i Nebi Etkinliğimizde Öğrencilerimizin Naati Şerif Dinletileri Şiirleri Orotortyo Gösterileri düzenlenmiştir.

Kas

OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ TÖRENDE ŞEHİT OLAN VE AHİRETE GÖÇMÜŞ OLAN ÖĞRETMENLERİMİZE HATİM İNDİRİLMİŞ VE DUASI YAPILMIŞTIR.BU ANLAMLI GÜNDE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ TEBRİK EDERİZ...

Kas

OKULUMUZ İÇERİSİNDE İLÇE İL YARIŞMALARINA KATILMAK ÜZERE KUR´AN-I  KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR.YARIŞMAYA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN 40 ŞAİR 40 ŞİİR ETKİNLİĞİMİZDE nECİP fAZIL kISAKÜREK,ARİF NİHAT ASYA, SEZAİ KARAKOÇ GİBİ MİLLİ ŞAİRLERİMİZİN ŞİİRLERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SUNUMLARIYLA BİRLİKTE DİNLEDİK.

Kas

Öğrencilerimiz Mesleki Uygulama Esasları Çerçevesinde Müezzinlik Uygulamları yapmaktadırlar.

Kas

Hafta sonu Kurslarına Yoğun Katılımın Sağlanması Amacıyla Çaba Gösteriyoruz.Bu bağlamda Sınavlarımız gerçekleştirilmekte ve analizleri yapılmaktadır.

Kas

Okulumuz Öğretmenleri Öğle araları geçmişten günümüze eğitim kitaplarını okuyarak olaylar hakkında görüş alışverişinde bulunmaktalar.Ayrıca rehberlik hizmetleride görüşülmektedir.

Kas

Okulumuzun Veli Öğretmen-Öğrenci İşbirliğini artırabilmek için .dönem Veli Toplantısını Gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerinin Katılımıyla Dönem Başından itibaren öğle namazlarının okulumuz mescidinde kılınmasının önemi anlatılmış olup öğle namazları hep birliklte kılınmaktadır.Meslek dersi öğretmenlerimiz derslerinin bir kısmında ezan kamet ve mesleki uygulamlarının tatbikini yapmaktalar.Ayrıca bu tatbiklerini camide cuma namazlarında uygulamaktadırlar.

Kas

Sınıf rehberlik dosyasındaki öğrenci tanıma formları incelenerek sınıf öğretmenleri ile istişare ve teneffüslerde ders içi ders dışı etkinliklerde öğrenciler gözlemlenerek öğrenme güçlüğünesahip öğrenciler tesbit edildi.Ve gerekli çalışmların başlatılması kararlaştırıldı.