OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

OKULUMUZ FAALİYETE GEÇTİĞİ GÜNDEN BERİ HER ALANDA ÇITASINI YÜKSELTMEYE DEVAM EDİYOR.OKULUMUZ DENETLEMELER SONUCUNDA TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL ÇERÇEVSİNDE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN BEYAZ BAYRAK İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

05.01.2018 316

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının birlikte yürüttüğü proje kapsamında okullarda yapılan denetimler sonucunda yüzlerce okul arasında temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan okulumuz, beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır. Toplumun sağlığını korumak ve geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek için uygulanan proje gereği Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ekiplerince okullar denetlenerek Temizlik ve Hijyen kurallarına uygun bulunan en iyi okullara "Beyaz Bayrak" ödülü verilmektedir. Okulumuza bu ödülü kazandırmada emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci, veli ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

05-01-201805-01-201805-01-201805-01-2018