Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN 40 ŞAİR 40 ŞİİR ETKİNLİĞİMİZDE nECİP fAZIL kISAKÜREK,ARİF NİHAT ASYA, SEZAİ KARAKOÇ GİBİ MİLLİ ŞAİRLERİMİZİN ŞİİRLERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SUNUMLARIYLA BİRLİKTE DİNLEDİK.

Kas

Öğrencilerimiz Mesleki Uygulama Esasları Çerçevesinde Müezzinlik Uygulamları yapmaktadırlar.

Kas

Hafta sonu Kurslarına Yoğun Katılımın Sağlanması Amacıyla Çaba Gösteriyoruz.Bu bağlamda Sınavlarımız gerçekleştirilmekte ve analizleri yapılmaktadır.

Kas

Okulumuz Öğretmenleri Öğle araları geçmişten günümüze eğitim kitaplarını okuyarak olaylar hakkında görüş alışverişinde bulunmaktalar.Ayrıca rehberlik hizmetleride görüşülmektedir.

Kas

Okulumuzun Veli Öğretmen-Öğrenci İşbirliğini artırabilmek için .dönem Veli Toplantısını Gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerinin Katılımıyla Dönem Başından itibaren öğle namazlarının okulumuz mescidinde kılınmasının önemi anlatılmış olup öğle namazları hep birliklte kılınmaktadır.Meslek dersi öğretmenlerimiz derslerinin bir kısmında ezan kamet ve mesleki uygulamlarının tatbikini yapmaktalar.Ayrıca bu tatbiklerini camide cuma namazlarında uygulamaktadırlar.

Kas

Sınıf rehberlik dosyasındaki öğrenci tanıma formları incelenerek sınıf öğretmenleri ile istişare ve teneffüslerde ders içi ders dışı etkinliklerde öğrenciler gözlemlenerek öğrenme güçlüğünesahip öğrenciler tesbit edildi.Ve gerekli çalışmların başlatılması kararlaştırıldı.

Kas

8.Sınıf Öğrencileri ve Diğer Öğrencilerin Katılımıyla Münazara Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yeniceoba Bölgesindeki 4 okulun katılımıyla İhsan Geyik Çok Programlı Anadolu Lisesi Bahçesinde Öğrencilerin ve Velilerin Katılımıyla Kutlandı.