Nis

VELİ TOPLANTIMIZ SONUCUNDA VELİLERİMİZE MEMNUNİYET ANKETİ DÜZENLENMİŞ OLUP REHBERLİK SERVİSİ VE İDARECİLERİMİZLE GEREKLİ ÇAŞILMALAR YAPILMAKTA OLUP GEREKLİ TEDBİRLER ALINMAYA BAŞLANMIŞTIR.OKULUMUZDAN MEMNUNİYET ANKETİNE GÖRE %90 ÜZERİ SONUÇ ÇIKMAKTADIR.

Mrt

Selçuklu Belediyesinin Şehrimi Tanıyorum Organizasyonu İle Konya Gezimiz Gerçekleştirdik. Bu bağlamda Mevlana Müzesi-Alâeddin Camii-Karatay Medresesi-Sille Panorama Gezisi-Kelebekler Vadisi gezisi rehber eşliğinde gezdirildi. Selçuklu Belediyesine Teşekkür ediyoruz.

Mrt

KUR´AN-I KERM VE MİZK DERSLERİNDE MÜFREDATIMIZIN YANINDA ONLARIN GELİŞİMLERİ İÇİN EZAN KAMET DİNİ MUSİKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Mrt

OKUL MÜDÜRÜ MAHMUT ÖKSÜZOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN VELİ ZİYARETLERİNE MUSTAFA KARAGÖZ ,MUSTAFA TOSUN, ELİF ERBEY,KORAL ÇETİN ÖĞRETMENLERİMİZLE KÜTÜKKUŞAĞI MAHALLEMİZDE VELİ ZİYERETİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

ÖĞRETMENLEERİMİZİN MESLEK DIŞI FAALİETLER İLE MOTİVASYONLARINI ARTIRMAK İÇİN ÇEŞİTLİ SPORTİF FAALİYET VE ORGANİZASYONLARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Mrt

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK ÖĞRETMENİMİZ UĞUR KÜTÜKÇÜ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE BESLENME OBEZİTE VE SAĞLIKLI YAŞAM İLE İLGİLİ SEMİNER VERİLDİ.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİSİPLİN DEVAM DEVAMSIZLIK VE BAŞARI DURUMU ÖĞRETMENLERİMİZ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.SINAV SONUÇLARI ANALİZİ DEĞERLENDİRİLDİ.

Mrt

OKULUMUZ TÜRKÇE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN 40 ŞAİR 40 ŞİİR ETKİNLİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Şbt

İlçe Kaymakamımız Mustafa KUTLU 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem açılışını Yeniceoba İmam Hatip Ortaokulunda yaptı. İlçe Jandarma Komutanı Batuhan DURAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemseddin AYKUT’un da katıldığı açılışta Kaymakamımız Mustafa KUTLU öğrencilere yapmış olduğu konuşmada başarılar diledi. Kıdemli Başçavuş Tansu ÖZDEMİR tarafından öğrencilere trafik güvenliği ve emniyet kemerinin önemi hakkında bilgi verildi. Daha sonra İlçe Kaymakamımız, beraberindekilerle birlikte Yeniceoba İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve  öğrencilerle sohbet etti.

Ock

MİLLİ BİRLİK VE BERBAERLİĞİMİZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI.

Ock

ÖĞRNCİLERİMİZE  KONULAR DAĞITILARAK KİŞİSEL GELİŞİMLERİNİ DESTEKLEMEK AMACIYLA SUNUMLARI YAPTIRILDI.