Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN İLAHİLER EŞLİĞİNDE VAAZ  MEVLİD VE DUA EKLERİYLE YENİCEOBA MERKEZ CAMİİNDE MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI İCRA EDİLDİ.

Kas

SINAV İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER LİNKTE MEVCUTTUR BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

YENİCEOBA İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN CUMA GÜNLERİ EZAN VE KAMET HAFTALIK FARKLI ÖĞRENCİLER GÖREVLİNDİRİLEREK  CAMİ TATBİKATLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

Kas

7 KİŞİ  7 AYDA 7 KİTAP KAPSAMINDA OKUMA GRUPLARIMIZ OLUŞTURULDU.BU ÇERÇEVEDE ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAPLARIMIZ DAĞITILDI.

Kas

GENÇLER YARIŞIYOR KAPSAMINDA KUR´AN-I KERİMİ OKUMA VE EZAN ALANLARINDA YARIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.öĞRENCİLERİMİZİN ÖZGÜVENLERİ  İLE SERGİLEDİKLERİ PERFORMANSLARIN SONUÇLARINI AÇIKLAYACAĞIZ

Kas

ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE OKULUMUZUN AKADEMİK BAŞARISININ ARTIRILMASI YÖNÜNDE GEREKLİ TEDBİRLERİ İSTİŞARE ETTİK.HAFTANIN EN TEMİZ SINIFI HAFTANIN ÖĞRENCİSİ GİBİ UYGULAMALARDA ROL MODEL DAVRANIŞLARIN ARTIRILMASI İÇİN ÇALIŞMALARI YAPMA KARARI ALDIK.

Kas

EREĞİLİ VAİZİ ABDURRAHMAN  DİNÇ BEY İRŞAD PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZE İMAM HATİPLİ OLMAK VE İMAN HADİSİ ÜZERİNE HASBİHAL ETTİ.

Kas

Liselere kayıt için TEOG yerine uygulanması kararlaştırılan sistemi Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz  tarafından canlı yayında açıklandı. TEOG yerine gelen yeni lise sınav sistemi hakkında merak edilen detayları bizzat duyuran Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, öğrencilerin bu yıl katılım sağlayacağı sınavın zorunlu olmadığını duyurdu. Sınavın yalnızca nitelikli okullara kayıt yaptırmak isteyen kişiler için gerçekleştirileceğini açıklayan Bakan Yılmaz, liseye geçiş sınavına katılım sağlamak istemeyen öğrencilerin ise evinin yakınındaki 5 okulu tercih edebileceğini bildirdi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TEOG´un ardından liselere geçişteki yeni sistemin detaylarını açıkladı. Bakan Yılmaz, yeni sistemin adına ilişkin soruya, "Veli Tercihine Bağlı Serbest Kayıt Sistemi" şeklinde yanıt verdi. Bakan Yılmaz, "Bu sistemde veli ve öğrencimiz adresine en yakın okula yerleştirilecek" dedi. Proje okullar için tek sınav yapılacağını söyleyen Bakan Yılmaz, "İsteğe bağlı bir sınav. Soruları biz hazırlıyoruz. Hepsi bulunduğu illerde yapılacak. Merkezi bir sınav, yerelde yapılacak, bütün sorular bakanlığımızca hazırlanacak. Bu sınavı haziran ayının ilk hafta sonu yapacağız" diye konuştu.