Haberler (Arşiv) Haberler

İçerik Tarih
YENİCEOBA İMAM HATİP ORTAOKULU AİLESİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU. YENİCEOBA İMAM HATİP ORTAOKULU AİLESİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU. 31 Mayıs 2018
Okulumuza Duyurular için Led Işıklandırma ve Okul Güvenliğini Sağlamak için Kamera Sistemi takıldı. Okulumuza Duyurular için Led Işıklandırma ve Okul Güvenliğini Sağlamak için Kamera Sistemi takıldı. 2 Mayıs 2018
KTS KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALAR KTS KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALAR 10 Haziran 2018
OKUL TANITIM KÖŞEMİZDE YAPILAN FAALİYETLER RESİM VE VİDEO OLARAK TANITIMLARI YAPILMAKTADIR. OKUL TANITIM KÖŞEMİZDE YAPILAN FAALİYETLER RESİM VE VİDEO OLARAK TANITIMLARI YAPILMAKTADIR. 31 Mayıs 2018
YİYİNİZ İÇİNİZ ANCAK İSRAF ETMEYİNİZ YİYİNİZ İÇİNİZ ANCAK İSRAF ETMEYİNİZ

KARATAY VAİZİ FATİH ÖZ HOCAMIZ TARAFINDAN İSRAF KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE DİNİ KONUDA BİLGİLENDİRME YAPILMIŞTIR.

10 Haziran 2018
ÖĞRENCİLERİMİZİN DİSİPLİN DEVAM DEVAMSIZLIK VE BAŞARI DURUMU ÖĞRETMENLERİMİZ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZİN DİSİPLİN DEVAM DEVAMSIZLIK VE BAŞARI DURUMU ÖĞRETMENLERİMİZ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. 10 Haziran 2018
ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİMİZ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİMİZ 10 Haziran 2018
OKULUMUZUN TANITIM BROŞÜR AFİŞ VE TANITIM FAALİYETLERİ YAPILDI. OKULUMUZUN TANITIM BROŞÜR AFİŞ VE TANITIM FAALİYETLERİ YAPILDI.

OKULUMUZUN TAŞIMA MERKEZİ OLMASI NEDENİYLE ÇEVRE MAHALLELERDEKİ OKULLARDA TANITIM FAALİYETİMİZ YAPILMIŞTIR.BUNUN YANINDA OKUL TANITIM FİLMİ ÇEKİLMİŞ OLUP WEB SAYFASI SOSYAL MEDYA VE OKUL İÇİ LED TV SUNUMLAR YAPILMIŞTIR.

YENİCEOBA FUTBOL TURNUVASI SONUÇLANDI YENİCEOBA FUTBOL TURNUVASI SONUÇLANDI

YENİCEOBA CUMGHURİYET İLOKULU VE İMAM HATİP ORTAOKULU ARASINDA SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVALARI DÜZENLENDİR.OKULUMUZ ŞAMPİYONU 7-D  İLKOKUL ŞAMPİYONU 4-A  OLMUŞTUR.AYRICA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENMİŞ OLUP MUSTAFA TAŞÇI 1. OLMUŞTUR.ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYA VE KUPALARI VERİLMİŞTİR.

31 Mayıs 2018
ÖĞRENCİLERİMİZ RAMAZAN AYI NEDENİYLE CAMİLERİMİZDE MÜEZZİNLİK FAALİYETİNDELER ÖĞRENCİLERİMİZ RAMAZAN AYI NEDENİYLE CAMİLERİMİZDE MÜEZZİNLİK FAALİYETİNDELER

ÖĞRENCİLERİMİZ RAMAZAN AYI NEDENİYLE HATİM PROĞRAMLARI DÜZENLEDİLER.BUNUN YANINDA CUMA GÜNLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ CUMA VAAZI VE ÖĞRENCİLERİMİZ EZAN KAMET FAALİYETLERİNİ YERİNE GETİRMEKTELER.

31 Mayıs 2018
Selçuklu Belediyesinden Çevre Düzenlememize Tam destek Selçuklu Belediyesinden Çevre Düzenlememize Tam destek

Selçuklu Belediyesinden Çevre Düzenlememize Basketbol potaları,futbol kaleleri,Voleybol direk ve fileleri,Oturma Bankları,Kamelya ve Duvar üstü ferforje  desteğinde bulunmuşlardır.Sayın Uğur İbrahim ALTAY bey´e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2 Mayıs 2018
Mescidimize Dini Tablolar asıldı. Mescidimize Dini Tablolar asıldı.

MESCİDİMİZİN RAHLELERİ TAKVİYE DİLEREK MESCİDİMİZİN EKSİKLİKLERİ GİDERİLDİ.

2 Mayıs 2018
Yıl Sonu Pikniği "Erkek Grubumuz" Yıl Sonu Pikniği "Erkek Grubumuz" 2 Mayıs 2018
Eğitimde Teknoloji Faydalımı yoksa  zararlımıdır konulu münazara gerçekleştirildi. Eğitimde Teknoloji Faydalımı yoksa zararlımıdır konulu münazara gerçekleştirildi.

Türkçe öğretmenlerimiz tarafından okul temsilcisi Hümeyra Kılıç´ın önderliğinde münazara gerçekleştirildi.Münazara sonucunda öğrencilerimizin Münaza konusunu çekişmeli olarak sürdürmüş olup Eğitimde teknoloji faydalı konusunu savunan grubumuz kazanmıştır.

29 Nisan 2018
Karatay Vaizi Fatih ÖZ okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile hasbihal etti. Karatay Vaizi Fatih ÖZ okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile hasbihal etti.

Karatay Vaizi Fatih ÖZ okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile İsraf konusu üzerine hasbihal  etti.

29 Nisan 2018